Auto huren bij JAMES Mijdrecht

Goedkoop een auto of bestelbus huren in Mijdrecht.

Bij autoverhuur Autohopper Mijdrecht huur je makkelijk en snel een auto. Kom je uit Mijdrecht, Wilnis of Vinkeveen? Dan is Autohopper Mijdrecht de autoverhuurder bij jou om de hoek om een auto of bestelbus huren.

In onderstaand overzicht kan je makkelijk een auto reserveren of prijsberekening maken. Heb je liever telefonisch contact? Bel (0297) 593 575.

Authopper logo
Authopper verhuiswagen Authopper verhuiswagen

De no-nonsense autoverhuurder

Heb je een kleine auto (al voor € 25,- per dag) nodig om even op (zakelijk) bezoek te gaan, een ruime station of personenbus voor een vakantie, dan is Autohopper Mijdrecht de juiste autoverhuurder voor jou. Ook verhuren wij een brede range van bestelbussen. Van een kleine bestelauto (3 m³) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift (20 m³) wat ideaal is voor een verhuizing. Dit tegen scherpe tarieven met goede en transparantie condities zonder addertjes onder het gras. Dat noemen wij nou No-Nonsense!

Goedkoop een bestelbus of verhuisbus huren in Mijdrecht

Heb je goederen te vervoeren of ga je verhuizen? Dan heeft Autohopper een ruim assortiment bestelbussen. Variërend met een inhoud van 3 m³ (formaat Peugeot Partner) tot 20 m³, (verhuiswagen met elektrische laadlift) wat ideaal is voor grote volumes of zware spullen. Al onze bussen mag je rijden met een normaal B-rijbewijs.

Huren zonder addertjes onder het gras

Wil je een auto of bestelbus huren maar toch niet teveel geld uitgeven en zonder addertjes onder het gras? Dan ben je bij Autohopper autoverhuur aan het juiste adres. Autohopper is een landelijke verhuur formule met meer dan 115 vestigingen in het land, Autohopper is no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een jonge representatieve auto of verhuisbus te huren.

Zakelijk huren of shortleasen?

Heb je zakelijk behoefte aan flexibele mobiliteit voor korte of lange periodes? Speciaal voor onze zakelijke klanten die regelmatig een auto of bestelbus huren hebben wij zakelijke tarieven. Wil je hier meer informatie over? Neem dan even contact op met ons.
Bel (0297) 593 575 of stuur een e-mail naar