Wij helpen u graag

Ons verkoopteam

Wij willen met ons team dagelijks de verwachtingen overtreffen. Dat we onze klanten al jarenlang bedienen, geeft aan dat we het bepaald niet slecht doen. Maar het betekent ook dat wij geen moment achterover kunnen leunen. Het is voor ons een permanente uitdaging om in alles voorop te blijven lopen. Dat is de toewijding van ons team.

Als verkoopteam van JAMES Auto & Service Mijdrecht streven wij naar perfectie. Wij doen ons uiterste best onze occasions voor u uit het grote aanbod te filteren conform onze eisen.

De kunst zo'n auto te vinden, één die voldoet aan onze eisen en de eisen die onze klanten van ons verlangen, vergt kennis, vakmanschap, jarenlange ervaring en de bereidheid, de exemplaren die hieraan nèt niet aan voldoen, te laten gaan.

Dit betekent auto's met een servicehistorie, serviceboekjes, reparatie en/of onderhoudsrekening en zoveel mogelijk informatie om de staat van de auto en de kilometerstanden te onderbouwen. Wij zijn hiervoor aangesloten bij de stichting Nationale Autopas wat ons en u de zekerheid geeft van een eerlijke kilometerstand.

Onze occasions moeten aan onze eisen voldoen betreffende de kwaliteit van het exterieur, interieur en natuurlijk de technische gesteldheid. Voordat onze occasions aan u worden afgeleverd en u kiest voor ons rijklaar maken pakket, worden deze van voor- tot achterbumper, van banden tot dak volledig nagezien. De auto krijgt(indien nodig) de benodigde beurt conform het serviceschema van de betreffende fabrikant, een volledige poetsbeurt, een nieuwe APK, minimaal 20 liter brandstof en 6 maanden BOVAG garantie (op occasions VANAF € 4.500,-)

Bij JAMES Auto & Service Mijdrecht worden onze occasions met zorg geselecteerd, waardoor betrouwbaarheid, kwaliteit en een vaste aanvulling van onze voorraad gewaarborgd is.

Als BOVAG lid kunnen wij ook van dienst zijn betreffende de BOVAG Autoverzekering, een verzekering die staat voor optimale zekerheid en kwaliteit!

Uiteraard geven wij u ook graag advies betreffende een financiering, samen met u begeleiden wij u met de financieringsvorm die het beste u past.

Bent u geïnteresseerd in één van onze occasions? Neem dan contact met ons op via of bel naar 0297-593575. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom, ons team staat voor u klaar... persoonlijk, eerlijk en met vertrouwen!