Met een glimlach weer naar huis

"Autoschade is erg vervelend en gebeurt altijd onverwacht. Gelukkig staan onze schadeherstellers voor U klaar."

Schade aan uw auto?

Onze deskundige medewerker maakt een optimale inschatting van de schade, waardoor de doorlooptijd verkort wordt. Hij ziet erop toe dat de dienstverlening eromheen perfect is. Gedurende de herstelperiode wordt u steeds op de hoogte gehouden over de status van de uitgevoerde werkzaamheden. Na een uitgebreide testrit wordt uw auto conform fabrieksspecificaties aan u teruggegeven.

Wanneer u de schade aan uw auto door ons laat beoordelen, dan wordt deze digitaal door ons vastgelegd. Zo heeft u altijd bewijsmateriaal voor uw verzekering of leasemaatschappij. Als u na deze beoordeling de schade door ons wilt laten herstellen, ondertekent u een opdrachtbevestiging en wordt een afspraak met u ingepland.

Er wordt een herstelafspraak met u ingepland als uw auto nog rijdt en verkeersveilig is. Zo niet, dan laat u uw auto staan bij ons. Indien mogelijk voeren wij een noodreparatie uit, zodat u alsnog veilig de weg op kunt gaan.

Na de beoordeling bestellen wij de benodigde onderdelen. Ook maken wij een nauwkeurige planning, zodat u snel weer in uw herstelde auto op weg kunt.

Wij houden u uiteraard op de hoogte van de status van de herstelwerkzaamheden. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

U wordt door ons geïnformeerd zodra uw auto gereed is. U kunt uw auto dan op de afgesproken dag en tijdstip ophalen.

Bij schade heeft u misschien nog vragen die niet altijd meteen te beantwoorden zijn. Hoe ben ik verzekerd? Wie heeft er schuld? Hoe zit dat met mijn eigen risico? (wat heeft het voor gevolgen voor mijn premie?)

Bij cascodekking en/of een extra rechtsbijstandverzekering wordt de schuldvraag door uw verzekeraar uitgezocht. Met alleen een WA verzekering, WA+ verzekering of een Mini Casco (beperkt casco) verzekering ligt dit anders. In deze gevallen zult u zelf de schade moeten verhalen bij de tegenpartij. Met deze en vele andere vragen helpen wij u graag verder.

We beschikken over zeer geavanceerde technische hulpmiddelen (o.a. een eigen professionele spuitcabine en verfmengmachine) en goed opgeleid personeel, welke voortdurend bijgeschoold wordt en zorgen ervoor dat u snel weer veilig de weg op kunt.

De hersteltechnieken die wij toepassen zijn zeer uiteenlopend. Wij bieden voor elk type schade een gepaste oplossing. Ook motoren, scooters, boten, klassiekers e.d.d. zijn aan onze specialisten welbesteed. Als u toch al bij ons bent voor het herstel van een autoschade, dan kunnen we die kleine, ergerlijke beschadigingen nog voordeliger voor u herstellen!

Of het nu gaat om een krasje, een deuk of een complexe schade; Wij maken uw auto weer als nieuw! Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.

Dus ook bij autoschade zijn wij U graag van dienst... persoonlijk, eerlijk en in vertrouwen!